Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Lees meer over Tessa en Merel

Onze coaches helpen je graag verder. Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? We vinden altijd wel een manier om je verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Tessa

"Gaan we samen impact maken?"

Een luisterend oor dat bied ik graag aan! Om samen te gaan kijken wat je doelen zijn, zet ik graag meerdere mogelijkheden in die bij jou passen. Voor vragen sta ik altijd open en geen enkele vraag is een foute vraag. Respect en naar elkaar luisteren zijn belangrijke factoren voor een goede samenwerking voor mij. Ik kijk ernaar uit om met jou kennis te maken en te kijken wat we samen kunnen bereiken.

Coach Merel

"Bij mij is geen vraag te gek"

Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je het gevoel hebt dat je alles kunt vragen/zeggen. Geen vraag is te gek! Ik kan goed naar jou luisteren en wil graag met jou meedenken. Ik hou ervan om dingen te ondernemen en ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.