Onze coaches zetten zich altijd 100% in voor jou!

Lees meer over Erwin en Wian

Onze coaches helpen je graag verder. Heb je ambities of een bepaalde droom maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil je je graag inzetten voor een ander of voor het milieu maar geen idee hoe? Of vind je het lastig om keuzes te maken en heb je echt geen idee wat jouw stip op de horizon is? We vinden altijd wel een manier om je verder op weg te helpen. Neem contact met ons op en dan drinken we een kop koffie!

Coach Erwin

"Hard werken is hard ontspannen"

Als coach kan ik goed naar jou luisteren, het is altijd fijn om ook eens gehoord te worden. Samen gaan wij kijken naar wat het beste bij jou aansluit. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en er een toffe tijd van te maken!

 

Coach Wian

"Gaan we samen impact maken? "

Ik denk in oplossingen en gebruik hierbij graag mijn creativiteit. Je mag zijn wie je bent en ik hecht veel waarde aan ieder zijn inbreng. Naar elkaar luisteren en vragen kunnen stellen is voor mij belangrijk voor een goede samenwerking. Het lijkt mij ontzettend leuk om kennis te maken tijdens een wandeling of drinken van een kop koffie/thee. Samen kunnen we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.