Coach Merel

"Bij mij is geen vraag te gek"

Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je het gevoel hebt dat je alles kunt vragen/zeggen. Geen vraag is te gek! Ik kan goed naar jou luisteren en wil graag met jou meedenken. Ik hou ervan om dingen te ondernemen en ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Merel Hartmann, 21 jaar, De Fryske Marren, coach bij Impacter sinds 2023

Toen ik van de middelbare school af kwam, wist ik niet precies wat ik wilde doen. Wel wist ik dat ik graag mensen wilde helpen en ben toen de opleiding Verzorgende IG gaan doen. Deze opleiding heb ik afgerond en ik ben naast school een tijdje in de zorg gaan werken als bijbaantje. Ik merkte dat dit niet helemaal de kant van de zorg was waar ik mee verder wilde dus ben ik de opleiding mbo Sociaal werk gaan doen. Ik kijk ernaar uit veel ervaring op te doen met verschillende doelgroepen en om mensen te gaan helpen.

Kernwaarden: betrouwbaarheid, gelijkwaardigheid, humor en geduld.

Ik ben geboren en getogen in Heerenveen. Ik vind het dan ook leuk om naar wedstrijden van SC Heerenveen te gaan. Wat ik ook leuk vind is: tijd doorbrengen met vrienden en familie, ik hou van muziek luisteren, series kijken en nieuwe dingen ontdekken.

Ik luister in mijn vrije tijd graag naar muziek. Artiesten zoals Bastille, Mumford and Sons en Lewis Capaldi heb ik al eens live mogen bewonderen. Ik kijk er naar uit om straks weer naar concerten te mogen om dit lijstje uit te breiden. Ook ligt mijn backpack helaas al een tijdje stof te vangen, maar ondanks dat ben ik altijd bezig mijn volgende reisje te plannen.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Tessa

"Gaan we samen impact maken?"

Een luisterend oor dat bied ik graag aan! Om samen te gaan kijken wat je doelen zijn, zet ik graag meerdere mogelijkheden in die bij jou passen. Voor vragen sta ik altijd open en geen enkele vraag is een foute vraag. Respect en naar elkaar luisteren zijn belangrijke factoren voor een goede samenwerking voor mij. Ik kijk ernaar uit om met jou kennis te maken en te kijken wat we samen kunnen bereiken.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.