Coach Tessa

"Gaan we samen impact maken?"

Een luisterend oor dat bied ik graag aan! Om samen te gaan kijken wat je doelen zijn, zet ik graag meerdere mogelijkheden in die bij jou passen. Voor vragen sta ik altijd open en geen enkele vraag is een foute vraag. Respect en naar elkaar luisteren zijn belangrijke factoren voor een goede samenwerking voor mij. Ik kijk ernaar uit om met jou kennis te maken en te kijken wat we samen kunnen bereiken.

Tessa Drijver, 22 jaar, De Fryske Marren, coach bij Impacter sinds 2023

Tijdens mijn studie MBO sociaal werk ben ik vanuit een stage terecht gekomen bij een zorgboerderij hier ben ik 4 jaar werkzaam geweest. 2 jaar terug de keuze gemaakt om door te studeren op het hbo Social Work en ben ik gaan zoeken naar een andere baan en zo ben ik bij Impacter terecht gekomen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan en iets kunnen betekenen voor de jongeren.

Kernwaarden: behulpzaam, luisterend oor, betrouwbaar en creatief

In mijn vrije tijd luister ik vaak muziek of ga ik wandelen met de hond. Ik ben veel met familie en doe vaak leuke dingen, zoals naar het bos of lekker gezellig bakje thee of koffie drinken. Ik vind het belangrijk om leuke dingen te doen met de mensen om mij heen en hier hecht ik veel waarde aan.

 

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Merel

"Bij mij is geen vraag te gek"

Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je het gevoel hebt dat je alles kunt vragen/zeggen. Geen vraag is te gek! Ik kan goed naar jou luisteren en wil graag met jou meedenken. Ik hou ervan om dingen te ondernemen en ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.