Coach Wian

"Gaan we samen impact maken? "

Ik denk in oplossingen en gebruik hierbij graag mijn creativiteit. Je mag zijn wie je bent en ik hecht veel waarde aan ieder zijn inbreng. Naar elkaar luisteren en vragen kunnen stellen is voor mij belangrijk voor een goede samenwerking. Het lijkt mij ontzettend leuk om kennis te maken tijdens een wandeling of drinken van een kop koffie/thee. Samen kunnen we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wian Groenveld, 25 jaar, de Fryske Marren, coach bij Impacter sinds 2021

Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heb ik twee jaar in de jeugdzorg gewerkt. Vorig jaar heb ik de keuze gemaakt opnieuw met een studie te beginnen en mijn baan op te zeggen. In deze periode kwam Impacter op mijn pad en was ik direct enthousiast. Ik kijk er ontzettend naar uit om iets te kunnen betekenen voor de jongeren in deze gemeente. Als geen ander weet ik hoe lastig het kan zijn om keuzes te maken rondom je studie of werk.

Kernwaarden: verbindend, betrokken en creatief en humor

Ik luister in mijn vrije tijd graag naar muziek. Artiesten zoals Bastille, Mumford and Sons en Lewis Capaldi heb ik al eens live mogen bewonderen. Ik kijk er naar uit om straks weer naar concerten te mogen om dit lijstje uit te breiden. Ook ligt mijn backpack helaas al een tijdje stof te vangen, maar ondanks dat ben ik altijd bezig mijn volgende reisje te plannen.

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Erwin

"Hard werken is hard ontspannen"

Als coach kan ik goed naar jou luisteren, het is altijd fijn om ook eens gehoord te worden. Samen gaan wij kijken naar wat het beste bij jou aansluit. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en er een toffe tijd van te maken!

 

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.