Impacter De Fryske Marren

Vanaf maart 2021 is Impacter ook in De Fryske Marren actief

Heb je ambities maar weet je niet waar te beginnen? Zit je vast en kom je niet verder? Vind je het leuk nieuwe mensen te leren ontmoeten? Wil je je steentje bijdragen aan de maatschappij maar heb je nog geen idee hoe? Bij impacter helpen we je verder. We zijn er voor alle jongeren van 14-27 jaar uit onze regio. Samen met een van onze coaches ga je aan de slag. We kijken naar jouw wensen en talenten of gaan je helpen die te ontdekken. Zodat jij stappen kunt zetten die bij jou passen. Zo kies jij je eigen weg. Je gaat bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen, meedenken over thema’s die jij belangrijk vindt, helpen bij een bestaand project of zelf een activiteit opzetten.

Ook meedoen? Neem contact met ons op. Je bent meer dan welkom bij onze Impacter-community, leuk je te ontmoeten! App, mail of bel ons. Er zijn voor jou geen kosten verbonden aan een Impacter-traject.

Voor professionals en organisaties:
Ken je een jongeren voor wie dit iets zou kunnen zijn? Of wil je jongeren een plek (op maat) geven en gelijktijdig je naamsbekendheid en maatschappelijk draagvlak vergroten? Dan zijn wij een goede match! Aarzel niet en neem contact met ons op

 

Impacter is een project uit het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMw.

 

Neem contact op met Jan Faber

Kom in contact

Neem contact op met Jan Faber