Coach Erwin

"Hard werken is hard ontspannen"

Als coach kan ik goed naar jou luisteren, het is altijd fijn om ook eens gehoord te worden. Samen gaan wij kijken naar wat het beste bij jou aansluit. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en er een toffe tijd van te maken!

 

Erwin de Gast, 22 jaar, de Fryske Marren, coach bij Impacter sinds 2021

Na mijn studie aan het CIOS ben ik door hard te werken en goed presteren aan de slag gegaan bij de sportschool (Nije Balans)  in Lemmer. Hier begon mijn ontwikkeling als persoon. Het woord coaching is voor mij niet geheel onbekend, in mijn vrije tijd ben ik voetbaltrainer en heb ik al veel ervaring opgedaan bij verschillende voetbalclubs in de gemeente De Fryske Marren. Naast sporten luister ik ook heel graag naar muziek. Ik luister veel naar artiesten zoals Snelle, Thomas Acda. Muziek luisteren is dan ook iets waar ik mijn gedachtes in kan laten varen.

Kernwaarden: oprecht, ,betrouwbaar, durfal en sportief

Lees ook de verhalen van de andere coaches

Alle coaches
Coach Wian

"Gaan we samen impact maken? "

Ik denk in oplossingen en gebruik hierbij graag mijn creativiteit. Je mag zijn wie je bent en ik hecht veel waarde aan ieder zijn inbreng. Naar elkaar luisteren en vragen kunnen stellen is voor mij belangrijk voor een goede samenwerking. Het lijkt mij ontzettend leuk om kennis te maken tijdens een wandeling of drinken van een kop koffie/thee. Samen kunnen we onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kom in contact

Onze coaches staan voor je klaar om je op weg te helpen.